HTML

2010.03.10. 22:26 bordam

Jeff Shore zenmester előadása

Címkék: programajánló zen

Jeff Shore zenmester csütörtökön, azaz holnap este nyilvános előadást tart Budapesten. Emlékeztetőül megismétlem a korábbi ajánlót:

----------------------------------------------------------------------------------

Jeff Shore zenmester nyilvános, ingyenes előadást tart Budapesten március 11-én, csütörtökön este. Mindenkinek ajánlom, nemcsak zeneseknek és nemcsak buddhistáknak. Jeff amerikai lévén pontosan érti a nyugati ember élethelyzetét és dilemmáit, miközben egy japán rinzai-zen kolostorban két évtizednyi autentikus zen-képzésen ment át. Nézzetek el a honlapjára, ahol megtaláljátok korábbi előadásait, vagy írjátok be a youtube-on: "Jeff Shore Zen".

Helyszín: Budapest VI. ker., Hajós utca 32.

Időpont: március 11., csütörtök, 18 óra 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtudat.blog.hu/api/trackback/id/tr851830040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ron · http://trebitsch.blog.hu 2010.03.11. 22:05:03

Sziasztok!

Sütő Zsolt ajánlotta a blogotokat, be is linkeltem ide www.buddhapest.hu/ és ide a-buddha-ujja.wikidot.com/buddhista-blogok. Én is ajánlanék egy oldalt: sites.google.com/site/nyugatibuddhizmus/

Üdv!

Roni
süti beállítások módosítása